La cesta está vacía

MISS CEUTA (FESTIVAL AMATEUR)

Teatro > Comedia
26/06/2021 - Hora: 19:30

Desde: 10 € 12 €

resumen

Aquesta obra forma part del FESTIVAL AMATEUR. Obra representada en valencià. Una producció de Fil Per Randa Teatre. Aquest és un espectacle sobre triomfadors i perdedors; una comèdia que conta les tribulacions de dos pluriempleats del segle XXI; una parella quixotesca que anhela, com tots, canviar de vida i arribar al paradís. El teatre tot ho invadix, però en ell tenen cabuda altres disciplines com la música dels "fab four", el videoart i la pintura pop. Els diferents estímuls sensorials arriben al l'espectador, l'aborden, el traspassen i ferixen fins a provocar-li sensacions trobades. La vida, la sobrevivència i la mort, l'èxit, el fracàs i la lluita continuada per véncer les adversitats diàries convergixen en una successió vertiginosa. Miss Ceuta es convertix en una comèdia en què, a pesar de la seua vessant hilarant, nomès rascant un poc podem ser capaços de trobar sensacions dramàtiques i percepcions salvatges, tan inversemblants com la pròpia realitat.


 

Compartir publicaciónAquesta obra forma part del FESTIVAL AMATEUR.
 
Obra representada en valencià. Una producció de Fil Per Randa Teatre.
 
Aquest és un espectacle sobre triomfadors i perdedors; una comèdia que conta les tribulacions de dos pluriempleats del segle XXI; una parella quixotesca que anhela, com tots, canviar de vida i arribar al paradís.
 
El teatre tot ho invadix, però en ell tenen cabuda altres disciplines com la música dels "fab four", el videoart i la pintura pop. Els diferents estímuls sensorials arriben al l'espectador, l'aborden, el traspassen i ferixen fins a provocar-li sensacions trobades. La vida, la sobrevivència i la mort, l'èxit, el fracàs i la lluita continuada per véncer les adversitats diàries convergixen en una successió vertiginosa.
 
Miss Ceuta es convertix en una comèdia en què, a pesar de la seua vessant hilarant, nomès rascant un poc podem ser capaços de trobar sensacions dramàtiques i percepcions salvatges, tan inversemblants com la pròpia realitat.

ESPECTÁCULOS DESTACADOS